Detingudes quatre persones a Xàtiva per furtar en un comerç local

1745

Solopizza Xàtiva

  • La Policia Nacional deté a quatre persones per furtar en un comerç, després de distraure al vigilant simulant ser agent del CNI

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xàtiva a quatre persones, tres dones i un home, d’entre 19 i 36 anys i d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de furt després de sostraure peces de vestir d’un establiment comercial per un valor de més de 750 euros. A més, a l’home també se l’acusa d’un presumpte delicte d’usurpació de funcions després de simular ser agent del CNI per a distraure al vigilant de seguretat del local.

Els fets van ocórrer en un comerç del municipi a mitjan febrer, quan un home va fingir ser agent del CNI per a entretindre de la seua ocupació al vigilant de seguretat. En aquest sentit, el sospitós va explicar a l’empleat que s’havia presentat en aquest lloc en tindre coneixement que aquesta mateixa vesprada s’anava a produir un atracament en els voltants. L’empleat, en observar que portava una placa- emblema en el cinturó, no va dubtar de la veracitat de l’explicat i li va acompanyar a l’exterior de la botiga, mentre aquest l’informava del possible delicte que s’anava a produir.

Va ser en aquest moment quan les tres dones van aprofitar que el vigilant es trobava en l’exterior amb el presumpte usurpador, per a accedir a l’interior del local i apoderar-se de nombroses peces de vestir per un valor de més de 750 euros.

Una vegada que s’havien apoderat de les peces, una de les sospitoses es va dirigir al fals agent del CNI i al vigilant per a informar-los que els atracadors marxaven a la ciutat de València i que havien d’anar-se’n per a no perdre’ls la pista.

Després del succeït, el vigilant de seguretat va informar als agents de la policia que van comprovar, a través del visionat de les càmeres de seguretat, el modus operandi dels ara quatre detinguts: mentre l’home distreia a l’empleat, les dones usaven aquesta circumstància per a cometre el furt.

Gràcies a les perquisicions realitzades pels policies es van identificar als autors dels fets sent els quatre arrestats, tres d’ells amb antecedents policials.

WhatsApp Portal de Xàtiva