Detinguts a Xàtiva quatre homes en ser sorpresos quan intentaven robar en domicilis

3375

Solopizza Xàtiva

Centelys

  • Dos homes van ser localitzats a l’interior d’una finca, mentre que un altre vigilava als voltants i un altre més esperava en un vehicle

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xàtiva a quatre homes d’entre 39 i 47 anys, d’origen georgià com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en domicili en grau de temptativa.

Els fets van succeir sobre la una i mitja del divendres quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una direcció en Xàtiva, on pel que sembla un veí havia vist a diversos homes intentar entrar en un portal mitjançant una maniobra estranya.

Diversos policies es van dirigir immediatament al lloc on van localitzar a l’interior d’un edifici a un home que en veure als agents va emprendre la fugida fent cas omís a les indicacions d’aquests, sent interceptat a pocs metres i oferint una gran resistència, per la qual cosa va ser detingut en aqueix instant.

Al mateix temps altres agents van localitzar a un home en els voltants de l’edifici en actitud vigilant, que en veure’ls es va introduir ràpidament en un vehicle en la posició del copilot, intentant donar-se a la fugida i sent interceptat per la patrulla localitzant a dos homes en el seu interior.

Posteriorment, es va donar una batuda per l’edifici, localitzant diversos habitatges amb una substància viscosa impregnada a l’interior del barret fort del pany, sense que aconseguiren accedir a cap d’elles. A l’última planta van localitzar a un home agotzonat, el qual va intentar fugir per l’ascensor en veure als policies, sent interceptat i detingut. En l’escorcoll se li va localitzar un kit d’espanyaportes, vaselina i fleixos per a obertura de posades mitjançant el mètode de la relliscada.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

WhatsApp Portal de Xàtiva