Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

  • Va ser la mare de la víctima la que va veure el vídeo i va alertar a la Policia
  • L’arrestat té antecedents policials per delictes d’índole sexual

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de la província de València a un home de 19 anys, com a presumpte autor d’un delicte de revelació de secrets, després de gravar a una xiqueta de quatre anys orinant al carrer i després publicar-lo en una coneguda xarxa social.

Les investigacions es van iniciar el dimecres, quan la mare d’una menor va posar en coneixement dels agents que havia vist un vídeo en una xarxa social, en el qual es podia observar a la seua filla de quatre anys orinant en la via pública. Pel que sembla, algú hauria gravat a la menor fent les seues necessitats i després hauria difós les imatges.

Després de conéixer els fets, els agents van iniciar les perquisicions i van esbrinar la identitat de la persona que podria haver publicat el vídeo, localitzant-lo posteriorment en el seu domicili. L’home en aquest moment, va reconéixer als policies que ell mateix va gravar les imatges de la xiqueta i després el va publicar en la xarxa social.

Per tals fets, els agents han detingut a l’home com a presumpte autor d’un delicte de revelació de secrets. L’arrestat, amb antecedents policials per delictes d’índole sexual, ha passat a disposició judicial.

WhatsApp Portal de Xàtiva