Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

La Guàrdia Civil de Carcaixent ha detingut a un home de 42 anys i de nacionalitat espanyola, per un delicte continuat de robatori amb força i furts realitzats en una empresa d’alumini de Manuel.

L’operació va començar a l’octubre, quan els agents d’inspecció es van adonar que en diferents terrisseries i centres de reciclatge entraven grans quantitats de paper d’alumini.

Fruit de les investigacions realitzades, els agents van esbrinar l’existència d’una empresa en la localitat de Manuel, on s’havien sostret 1200 kg d’alumini (aproximadament 650 rotllos) valorats en 4500 euros, a més d’un altre robatori de 6800 kg amb un valor aproximat de 22.400 euros. Aquests fets eren desconeguts per l’empresa.

Després de les investigacions practicades, i a l’establiment de nombrosos dispositius de vigilància en els voltants de l’empresa, es va poder determinar la implicació de l’autor i la seua vinculació amb els robatoris amb força realitzats després de ser sorprés. En aquesta actuació són aprehesos 183 rotllos d’alumini, i es va procedir a la detenció d’un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola per un delicte continuat de robatori amb força i furts.

Realitzades diverses inspeccions en diferents xatarreries i en el domicili del detingut, situat a Castelló, s’han pogut recuperar en total 312 bobines d’alumini. Cal ressenyar que en total s’han recuperat un total de 495 bobines d’alumini, les quals han sigut entregades al seu legítim propietari.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Nº3 d’Alzira.

WhatsApp Portal de Xàtiva