Detingut hui a Suïssa el presumpte autor de la mort de Yésica Gularte

1087

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

A primera hora d’aquest matí ha sigut detingut a Suïssa el presumpte autor de la mort d’una dona localitzada en el maleter d’un vehicle a València. Les gestions dutes a terme per la Policia Nacional després del crim van permetre esbrinar que el presumpte autor havia abandonat el territori nacional, posant-se en marxa aquest moment els mecanismes de col·laboració internacional per a aconseguir la seua localització i arrest, fet que s’ha dut a terme en l’estació de tren de Ginebra quan intentava abandonar Suïssa.

La investigació va començar el passat dia 24 d’agost quan es va tindre la primera informació de la desaparició d’una jove a València, gestions que es van intensificar després de l’aparició del cadàver de la dona a l’interior d’un vehicle el dia 31.

Després de diverses perquisicions es va poder determinar que el presumpte autor dels fets poguera trobar-se amagat en una localitat de la frontera franc-suïssa, activant en aquest moment la corresponent l’Ordre Internacional de Detenció. A més es van activar els mecanismes de col·laboració internacional per a localització de fugitius a través de la xarxa ENFAST.

Al finalitazar l’intercanvi d’informació operativa entre la Policia Nacional i les autoritats policials suïsses, es va poder constatar el parador de l’escapolit en la localitat de Ginebra (Suïssa) i la seua intenció d’abandonar territori suís amb tren. Per això, es van comunicar tals fets a la Policia Cantonal de Ginebra, els quals van establir el corresponent dispositiu de vigilància en l’estació central de tren d’aquesta localitat. En el matí de hui era localitzat i detingut.

WhatsApp Portal de Xàtiva