La Guàrdia Civil deté a un jove en Llutxent per tràfic de drogues

Els agents han confiscat més de 2.000 euros en bitllets de diferents valors

819

La Guàrdia Civil ha detingut a un xic de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues en Llutxent, en la Vall d’Albaida (València), després de ser interceptat en un control. Els agents li han confiscat més de 2.000 euros a demés d’una gran quantitat de cocaïna coneguda com ‘aleta de mosca’ i marihuana.

El detingut ha sigut interceptat en un control de compliment de les mesures establides per l’estat d’alarma, després de no ser «convincent» en la justificació dels motius pels que es trobava en el carrer.

Els agents han fet un registre superficial del seu cotxe en el que han intervingut gran quantitat de diners fraccionats en bitllets de diferent valor i 40 grams de marihuana. En este moment, s’ha procedit a la seua detenció i trasllat a la caserna de la Guàrdia Civil de Benigànim, localitat de la mateixa comarca, en el marc de l’operació ‘Blunderbuss’, per a continuar amb la investigació.

Per tot açò, s’han fet dos registres, un en la casa del detingut i un altre en un magatzem propietat de la seua família, a on s’ha procedit a confiscar la droga: cocaïna d’alta puresa coneguda com ‘aleta de mosca’, marihuana, diferents utensilis per a preparar les dosis, tres rotllos de fil metàl·lic de precinte de color verd, dos tisores, dos bàscules de precisió i llavors de cànnabis, entre altre material.El resultat final de l’operació ha sigut la intervenció de 2.310 euros en bitllets de diferent valor, 250 grams de marihuana i 15 grams de cocaïna de gran puresa. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 d’Ontinyent.

WhatsApp Portal de Xàtiva