Detenen a un menor en Ontinyent després de negar-se a complir les mesures sanitàries i atacar als agents

556

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

  • El jove es trobava reunit amb dos amics incomplint les mesures restrictives vigents per les autoritats sanitàries
  • Quan els policies el van informar sobre la prohibició de reunions de més de dues persones, un menor va començar a amenaçar i agredir als policies.

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a Ontinyent a un menor, com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat i amenaces, després d’agredir als policies que li van demanar que complira les normes sanitàries vigents a la Comunitat Valenciana. Pel que sembla, el jove va ser sorprés per la patrulla quan estava reunit amb dos amics en una plaça de la localitat, sense motiu que ho justificara.

Els fets van ocórrer al voltant de les 01.45 hores en la plaça Grup Ramón d’Ontinyent, quan una patrulla policial que es trobava realitzant labors de prevenció per la zona, va observar a tres joves reunits, incomplint les mesures restrictives vigents. Els agents es van acostar als menors, preguntant-los el motiu de la trobada, no donant els menors cap causa de justificació. Va ser en aquest moment, quan els joves van començar a insultar i a mostrar una actitud agressiva cap a la dotació policial.

En aquest context, els policies els van requerir la documentació per a proposar-los per a sanció, informant-los prèviament que des d’aquesta setmana estan prohibides les reunions socials de més de dues persones. En aquest instant, segons les fonts policials, els menors van començar a alterar-se i a insultar als agents amb frases que deien: “Sempre esteu tocant els collons els mateixos”. Davant l’actitud agressiva d’aquests, la patrulla va requerir la col·laboració d’altres dotacions que es van presentar immediatament en el lloc.

Durant la intervenció, un dels menors es va llevar la màscara i es va abalançar els agents amb els punys tancats, manifestant: “Us mataré a tots”. Els policies van intentar calmar al jove, moment que va aprofitar un altre menor per a insultar i amenaçar a la patrulla, donant puntades i llançant colps als policies. Davant la resistència activa del menor, van resultar lesionats dos dels agents.

El menor que va escometre als agents, finalment, va ser detingut per un presumpte delicte d’atemptat contra l’agent de l’autoritat i amenaces, posteriorment quedant en llibertat i sent entregat als seus pares.

WhatsApp Portal de Xàtiva