Després de dos anys torna la FesJove organitzada pel Consell de la Joventut de Xàtiva

117

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

  • Com en edicions anteriors, la FesJove tindrà lloc a l’Albereda Jaume I de 10h del matí fins a les 21h de la nit
  • L’acte d’inauguració es realitzarà a les 11h del matí que comptarà amb una actuació de la Muixeranga de Xàtiva, que realitzaran també un assaig obert

Després de dos anys torna la FesJove organitzada pel Consell de la Joventut de Xàtiva. Aquesta ja tradicional activitat és la més important de l’any per a l’associacionisme juvenil de la ciutat. Gràcies a aquesta les associacions i entitats que formen part del CJX tenen un espai on poder mostrar les activitats, tallers i projectes que realitzen durant el curs i és una manera de donar-se a conèixer i que la gent puga passar una bona estona participant dels tallers, concursos, actuacions i moltes coses més que la joventut associativa de Xàtiva ha preparat.

Com en edicions anteriors, la FesJove tindrà lloc a l’Albereda Jaume I de 10h del matí fins a les 21h de la nit. Serà tot un dia dedicat a conèixer i posar en valor el treball que fan les associacions joves en la que tota la ciutadania està convidada.

El CJX és el representant de la joventut a Xàtiva i actualment està format per 18 associacions d’àmbits molt diversos, com bé l’ educació en l’oci i el temps lliure, de caràcter social i voluntariat, seccions juvenils de partits polítics i sindicats, culturals, etc.

Al matí, totes aquestes entitats que formen la xarxa associativa de la ciutat tindran un estand a la FesJove on totes les persones que vulguen podran apropar-se per a rebre informació sobre que fan i també es podrà dur a terme activitats, xerrades i tallers. A més, hi haurà un torneig de jocs de taula com el Carcassone, Shushi Go i Virus, també hi haurà inflables i atraccions i se sortejarà una bicicleta plegable. Es comptarà amb la presència del Consell Valencià de la Joventut que dinamitzarà un espai participatiu on les persones joves que s’apropen podran donar la seua opinió sobre temàtiques com l’emancipació, educació, sostenibilitat, etc.

A la vesprada tindran lloc dues taules rodones, la primera en la qual participen altres Consells Locals de Joventut i joves associats de Xàtiva per a parlar sobre la importància de l’associacionisme juvenil i la situació de la joventut. I la segona, amb representants de les seccions juvenils dels partits polítics sobre les polítiques juvenils.

Per últim, a les 19:30 per a tancar la jornada, es podrà gaudir de dos concerts a càrrec Laia Badía (artista jove de Xàtiva) i Àlex Blat (cantant del grup Tardor).

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva es mostren satisfetes i satisfets per la tasca realitzada i animen a totes i tots, joves, infants i adults a participar de la FesJove el proper dissabte 23 d’octubre a l’Albereda Jaume I, de 10 a 21h.

WhatsApp Portal de Xàtiva