Denuncien a una antivacunes per dir «assassines» a quatre infermeres a Xàtiva

La dona va penjar una foto de les professionals que estaven vacunant al col·legi "La Immaculada" i les va acusar d'estar "inoculant verí"

1909

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

El passat dilluns dia 17, el col·legi La Immaculada de Xàtiva va penjar en els seus perfils socials una publicació d’agraïment a l’equip de vacunació encarregat d’inocular les dosis de la vacuna contra la COVID en el centre. «Volem donar les gràcies a l’equip de vacunació del Departament de Salut de Xàtiva per haver cuidat el nostre alumnat amb tanta paciència i afecte, fent del procés de vacunació un tràmit fàcil i senzill per a les famílies i docents. Súper professionals!» van publicar.

Però aquesta imatge va ser utilitzada per una mare antivacunes, la qual va afegir el següent text: «Ací teniu l’equip d’assassines que hui estaven inoculant el verí en La Beni de Xàtiva«.

Segons ha informat Levante, la gravetat d’aquestes acusacions i l’odi que es desprén de les seues paraules va portar al Departament de Salut a personar-se ahir de matí en les dependències de la Policia Nacional i en la seu dels jutjats de Xàtiva per a interposar la corresponent denúncia en defensa de l’honor de les infermeres atacades, als qui se’ls ha brindat el suport necessari per a exercir les accions oportunes.

WhatsApp Portal de Xàtiva