Denuncien a una antivacunes per dir “assassines” a quatre infermeres a Xàtiva

La dona va penjar una foto de les professionals que estaven vacunant al col·legi "La Immaculada" i les va acusar d'estar "inoculant verí"

1876

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El passat dilluns dia 17, el col·legi La Immaculada de Xàtiva va penjar en els seus perfils socials una publicació d’agraïment a l’equip de vacunació encarregat d’inocular les dosis de la vacuna contra la COVID en el centre. “Volem donar les gràcies a l’equip de vacunació del Departament de Salut de Xàtiva per haver cuidat el nostre alumnat amb tanta paciència i afecte, fent del procés de vacunació un tràmit fàcil i senzill per a les famílies i docents. Súper professionals!” van publicar.

Però aquesta imatge va ser utilitzada per una mare antivacunes, la qual va afegir el següent text: “Ací teniu l’equip d’assassines que hui estaven inoculant el verí en La Beni de Xàtiva“.

Segons ha informat Levante, la gravetat d’aquestes acusacions i l’odi que es desprén de les seues paraules va portar al Departament de Salut a personar-se ahir de matí en les dependències de la Policia Nacional i en la seu dels jutjats de Xàtiva per a interposar la corresponent denúncia en defensa de l’honor de les infermeres atacades, als qui se’ls ha brindat el suport necessari per a exercir les accions oportunes.

WhatsApp Portal de Xàtiva