Demà divendres comença el Torneig Internacional Cadet de Bàsquet del genovés

Setze edicions d’un torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats a aquest esport del Genovés , de les comarques veïnes i a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen gaudir d’un bàsquet de gran nivell.

49

Demà divendres comença el Torneig Internacional Cadet de Bàsquet del Genovés, una fita referent el bàsquet de formació a nivell estatal. Després de l’èxit de les anteriors edicions i de la participació dels millors equips de la categoria, el llistó es presenta molt alt i a més si tenim en compte tot el que s’està vivint aquestos darrers anys en la famíla del CB Genovés.

Un partit tan atractiu com el Joventut Badalona València Bàsquet obrirà el XVIé Torneig Nacional Cadet de Bàsquet. Un partit que juntarà a molts dels jugadors que han participat en el campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Per tant un partit molt atractiu per a tots aquells que els agrada el bàsquet de formació. I més encara després de veure els partits entre aquestos dos equips en les edicions anteriors.

Tot açò es sap després que ahir, el club confirmara els horaris dels partits de tot el torneig, on a més d’aquest enfrontament, la jornada inaugural donarà pas també a al debut de l’equip local del C.B. Genovés davant un FC Bayern de Munich que arriba al Genovés per primera vegada, i ho fa amb un equip amb clares aspiracions, no tan sols per a guanyar aquest torneig, sinó també arribar molt lluny al seu campionat estatal.

La maratoniana jornada del dissabte farà que es juguen 4 partits, dos en horari de matí i altres dos en horari de vesprada, i ja el final els partits per a tercer i quart lloc i la gran final, que està prevista es jugue a les 12 del migdia compaginada amb un partit i d’exhibició d’esport unificat entre jugadores del CB Genovés Femení i l’equip de bàsquet del Centre Ocupaional La Costera.

Un torneig atractiu pels plantes que hi participen i com no, pel format que aquest calendari de lliga tots contra tots es planteja.

Jugadors com Marc Rodilla, Hugo Gómez, Iván Alexandrov o Freds Bagatskis del València B.C., Gerard Bosch, Guillem Vàzquez, Miguel Malik, Àlex Rubin o Iker Montero del Joventut de Badalona, Luis Wulff, Michael Rataj, Jonas März o Benjamin Schröder del Bayern de Munich competiran aquest cap de setmana amb jugadors de la pedrera del CB Genovés com, Carles Soler, Javi Cerdà, Gabi Sanchis, Nacho Ferrándiz, Lorenzo Cox, Borja López, Andreu Martínez, Pablo Marin, Jonatan Vila, Carlos Engo, Alejandro Sanvictor o Juanjo Santandreu. Una bona oportunitat per veure un bàsquet de qualitat i en estat pur. Un fet que destaca el nivell d’aquest Torneig és la quantitat de jugadors que ja han debutat ja en ACB i en NBA

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva