Curs d’intervenció en vehicles i taller prevenció contra la violència de gènere a l’Alcúdia de Crespins

160

Solopizza Xàtiva

La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins participa en un curs d’intervenció de vehicles

  • La Regidoria de Seguretat Ciutadana contínua amb el seu objectiu de promoure i potenciar la formació dels seus efectius policials

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins continua amb el seu objectiu de promoure i potenciar plans de formació contínua dels seus efectius policials per a garantir un bon servei a la ciutadania i millorar la professionalització del cos policial.

En aquest sentit, la Policia Local de l’Alcúdia de Crespins es va desplaçar fa dues setmanes a la localitat de Saix a la província d’Alacant per a formar part en un curs d’intervenció en vehicles. El curs va tractar de la importància en la seguretat dels mateixos agents, així com en la importància de complir els protocols d’actuació en la parada i intervenció de vehicles.

El curs va comptar amb el suport dels Ajuntaments de l’Alcúdia de Crespins i d’Aielo de Malferit que van cedir diversos dels seus vehicles per a la realització d’aquesta formació.

Així mateix, durant el mes de desembre l’Ajuntament de la Policia Local participarà de dos cursos formatius més. D’una banda el de “Dispositius estàtics de Control” a l’hora de preparar controls de trànsit en vies públiques, i d’altra banda el de “Detecció de drogues en la conducció” que tindrà com a objectiu prevenir alguns delictes contra la seguretat viària.

D’aquesta manera, des de l’àrea de Seguretat, com ha afirmat el seu regidor, Pepe Garrigós, es compleix el compromís “d’augmentar la seguretat viària en el municipi, apostant per la millora de la pavimentació, senyalització de la calçada, el canvi i ubicació de senyalització vertical, així com de la pintura viària“.

L’Alcúdia de Crespins imparteix un taller per a prevenir la Violència de Gènere en adolescents

  • El taller, organitzat per Igualtat, es va dur a terme la setmana passada i va estar adreçat a tot l’alumnat d’ESO i FP de l’IES Isabel-Clara Simó

La Regidoria d’Igualtat de l’Alcúdia de Crespins va impartir la setmana passada un taller de prevenció contra la violència de gènere a l’IES Isabel-Clara Simó adreçat a tot l’alumnat d’ESO i FP amb l’objectiu de capacitar els i les adolescents en la seua detecció i prevenció.

L’alumnat ha treballat continguts sobre la igualtat de gènere, la gestió de relacions de parella sanes, la lluita contra els estereotips, els falsos mites de l’amor romàntic o la detecció dels abusos.

Cal recordar que aquest taller s’emmarca dins de les activitats programades per Igualtat al llarg de tot el mes de novembre per commemorar la celebració el dia 25 del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

WhatsApp Portal de Xàtiva