«Culpables» arriba aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

L’obra de teatre, dirigida per Maria José Gálvez, compta en el seu elenc amb la xativina Marina Guerola

82

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest dissabte 9 d’abril la representació de l’obra «Culpables», dirigida per Maria José Gálvez, que tindrà lloc a les 20:30 hores.

Serà una representació especial, ja que entre l’elenc es troba l’actriu xativina Marina Guerola, a més d’altres artistes com Encarna Illan, Marcos Orengo o José Antonio Ortas.

«Culpables» (The Woolfas) compta la història de Freda i l’exemple de triar un amor equivocat. Els protagonistes no són éssers anònims, sinó part de l’Estat, i això tindrà enormes conseqüències. Freda, abandonada pel seu marit Teseu, pare d’Hipòlit, manca d’un refugi emocional on sostenir-se i s’enamora el seu fillastre, que al seu torn simbolitza a les persones que viuen el seu dolor i angoixa a través de l’autodestrucció, cansat d’un món sense bases morals fermes i desigualtats. La filla de Freda manté una «relació ambigua» amb Hipòlit, el que fa que el concepte de relacions i la forma en què es viuen els sentiments trenque el format tradicional i fa que Hipòlit travesse la fina línia que existeix entre víctima o botxí.

Les entrades tenen un preu de 10 euros (8 euros amb descomptes) i es poden adquirir a través de la pàgina web Instanticket o de forma presencial a les taquilles del Gran Teatre hui dijous i demà divendres de 12 a 14h, o el mateix dia de la funció.

WhatsApp Portal de Xàtiva