CSIF urgeix a concloure l’asfaltat en l’ampliació de l’aparcament de l’hospital

El sindicat explica que aquest espai, amb unes 200 places, resulta fonamental per a alleujar la congestió del recinte

379

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El sindicat CSIF urgeix a l’Ajuntament de Xàtiva a asfaltar i condicionar de manera definitiva l’espai habilitat com a ampliació de l’aparcament de l’hospital Lluís Alcanyís. La central sindical assenyala que aquesta zona, que serveix tant per a usuaris com per a professionals, es troba inacabada i no ofereix el servei adequat.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que, davant la saturació que pateix l’aparcament principal i que obliga vehicles a aparcar en els laterals de la carretera, els treballadors han reclamat durant anys una ampliació. Al final, entre el Consistori i la Gerència del departament de salut van trobar la solució de comprar un camp pròxim i habilitar-lo.

El sindicat CSIF assenyala que el problema que ha sorgit consisteix en el fet que les obres d’adaptació no acaben de finalitzar, de manera que ara aquest espai es troba cobert d’arena i sense asfaltar, per la qual cosa pateix inundacions quan, com la setmana passada, plou amb intensitat.

La central sindical explica que aquesta zona que serveix d’ampliació de l’aparcament té capacitat per a uns 200 vehicles. En aquesta línia, assenyala que resulta fonamental per a evitar que nombrosos usuaris que acudeixen de diversos municipis del departament de salut Xàtiva-Ontinyent es vegen obligats a deixar els seus vehicles en els laterals de la carretera nacional, amb el risc que això comporta. CSIF urgeix a procedir l’asfaltat i al fet que tots els usuaris del departament puguen disposar d’aquestes instal·lacions en les condicions necessàries per a aparcar.

Des de l’Ajuntament han explicat que, inicialment, es va acordar que les obres havia de fer-les la Conselleria. Però més tard, davant la falta de pressupost per a l’execució d’aquestes obres per la Conselleria, i la consegüent demora, el mateix ajuntament les va assumir.

Per a poder finançar-les, les obres de l’aparcament es van incloure en el Pla d’Inversions de la Diputació. Per tant, el projecte de l’aparcament està redactat, enviat a la Diputació i a l’espera de la seua aprovació. Una vegada aprovat el projecte, es licitaran les obres.

WhatsApp Portal de Xàtiva