Cs Xàtiva demana mesures per ajudar els veïns i autònoms contra el coronavirus

Beltrán: "Es necessari establir una finestreta única per donar suport i resoldre dubtes a pimes i autònoms"

290

Ciudadanos (Cs) Xàtiva ha demanat mesures “per ajudar els veïns i autònoms contra el coronavirus”, ha explicat la regidora Maria Beltrán, qui també ha destacat “el fort impacte que el confinament està tenint al teixit empresarial i associatiu de la ciutat”.

Per això, ha argumentat, “són necessàries diferents mesures de suport als autònoms en particular i en la població en general”. “És imprescindible establir una finestreta única per donar suport i resoldre dubtes a pimes i autònoms”, ha assegurat.

En la mateixa línia, ha concretat, “Cs reclama establir l’exempció de sis mesos de les taxa d’ocupació de la via pública i de residus comercials, i facilitar l’ajornament i el pagament fraccionat dels impostos municipals”. “També es tindria que fer una llista de farmàcies i establiments oberts amb els horaris per facilitar les compres a la ciutadania”, ha indicació.

Finalment, la regidora de la formació taronja ha agraït “l’esforç a tots els treballadors de l’ajuntament” i ha reiterat “la diposició de Cs a seguir treballant amb el PSOE”. “Esta crisi requereix el treball conjunt i consensuat de les forces polítiques per superar-la com més aviat millor“, ha conclòs.

WhatsApp Portal de Xàtiva