Solopizza Xàtiva

Centelys

Ciutadans (Cs) Xàtiva s’ha reorganitzat “per a impulsar el projecte liberal a la comarca”, ha assegurat la nova coordinadora de l’agrupació, Laura Micó, després de ser triada en la Junta Extraordinària de l’agrupació en la qual també han participat el responsable de política municipal de Cs, Fernando Giner i el coordinador provincial, Jorge Ibáñez.

A més de Micó van ser nomenats David Robles com a secretari, Isabel Navas com a responsable d’administració i logística, i Joan Soler com a enllaç institucional. “Només quedaria per nomenar el responsable de comunicació i xarxes socials, es convocaran eleccions perquè els afiliats es postulen i voten”, ha explicat la coordinadora.

Posteriorment, ha detallat, “s’ha celebrat una Assemblea Extraordinària per a comunicar als afiliats la reorganització de càrrecs”. “El més important en aquests moments per a la Junta és tindre una bona comunicació amb els afiliats de base perquè ells són el motor d’aquest projecte liberal”, ha esgrimit Micó.

D’altra banda, ha recordat, “Canals, Moixent, Llanera de Ranes, La Llosa, Guadasséquies, Ontinyent, la Pobla Llarga, Beneixida, Anna, Llocnou d’en Fenollet i Villanueva de Castellón també pertanyen a l’agrupació”. “Entre tots continuem treballant i defensant els valors que representa Ciutadans”, ha subratllat a més d’agrair “la confiança” dels companys de la Junta en ella.

De la mateixa manera, Micó ha aplaudit “el treball i esforç de tots els que formen part de l’agrupació en aquest projecte liberal”. “Els anime a continuar construint un futur molt millor perquè sense Ciutadans hi hauria més confrontació i més polarització”, ha advertit, al mateix temps que ha defensat que “nosaltres som l’alternativa perquè estem per a bastir ponts, dialogar, consensuar i arribar a acords que siguen millors per als nostres municipis”.

WhatsApp Portal de Xàtiva