Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

La regidora de Ciutadans (Cs) Moixent, Laura Micó ha reivindicat “la gratuïtat de l’educació infantil d’o a 3 anys”. Per a l’edila, “l’educació infantil és uns dels pilars de la societat per a la correcta educació en edats primerenques i és d’especial importància per als progenitors a l’hora de conciliar la vida laboral amb la familiar”.

Per això, ha explicat Micó, “Cs ha demanat que els tècnics de l’Ajuntament realitzen un estudi del cost que suposaria subvencionar la totalitat de l’escolarització en educació infantil de primer cicle per a tots els xiquets i xiquetes del municipi”. “L’equip de govern ha votat en contra al·legant que ja està fent, el mateix argument que ens van donar fa un any i no s’ha avançat en res”, ha assegurat la regidora de Cs.

Esperem que la nostra insistència servisca perquè es posen a treballar i avancen en aquest tema”, ha declarat Micó, al mateix temps que ha defensat que “garantir una educació gratuïta per als menors de tres anys que siga accessible a totes les famílies hauria de ser una prioritat, entre altres motius, perquè té un impacte sobre la participació en el mercat laboral de les dones, els qui assumeixen majoritàriament la càrrega de cures.”

WhatsApp Portal de Xàtiva