Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Ciutadans (Cs) ha demanat en Les Corts, a través d’una Proposició No de Llei, que “es millore la connexió de transport públic entre la Llanera de Ranes, Torrella, Cerdà, La Granja, Vallés, Rotglà i Corbera i La Llosa amb Xàtiva”, ha explicat la diputada portaveu d’Infraestructures, Mamen Peris.

Segons ha argumentat, “aquests municipis de La Costera són molt xicotets i tenen la majoria dels seus serveis en la capital de la comarcaHan d’anar a Xàtiva al metge, a fer gestions administratives i fins i tot als centres educatius”.

No obstant això, ha subratllat que “només tenen un autobús que ix a les 9.00 hores cap a Xàtiva i torna de la capital a les 12.00 hores sense cap altra alternativa de transport públic. Aquest servei és del tot insuficient i més si tenim en compte que hi ha molta població major, alguns amb mobilitat reduïda, que no poden adaptar-se a aquest horari tan limitat”.

Per això, ha argumentat Peris, “Cs sol·licita que Les Corts insten a la Generalitat a millorar la freqüència de la connexió”. En cas de no poder ampliar la freqüència amb l’empresa concessionària, ha matisat la diputada, “demanem que es faça un acord de col·laboració amb la Diputació i els municipis afectats per a proporcionar un minibús que solucione aquest problema real de mobilitat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva