Continuen les activitats de dinamització de la Casa de la Joventut

358

L’Associació de Risoteràpia junt amb la Regidoria de Joventut organitzen un taller de risoteràpia per al dissabte 13 de maig, de 10.00 h a 13.00 h, a la Casa de la Joventut. En el taller es tractaran els beneficis, tant físics com anímics, que comporta la rissa, com és de contagiosa, així com la capacitat que té d’ajudar en la millora de l’estat d’ànim de l’altre i en la longevitat de les persones. El taller té un preu simbòlic de 2 euros.

D’altra banda, la Regidoria de Joventut ha programat un curs d’educador/a ambiental que comença el 22 de maig, de 16 h a 20 h, a la Casa de la Joventut de Xàtiva. El curs l’imparteix l’escola Abast Animació. Té una durada de 30 h, repartides en 8 dies entre setmana i està homologat i certificat per l’IVAJ. L’objectiu del curs és complementar la formació dels animadors o monitors d’oci i temps lliure, els educadors o altres interessats en el medi ambient per realitzar activitats formatives i d’oci i temps lliure relacionades en el medi ambient, la conscienciació i sensibilització per la preservació de la natura, la cultura ecològica, el reciclatge, la vida sana o l’excursionisme, en entorns naturals, granges escola, albergues juvenils, aules de la natura, etc. El curs tan sols costa 50 euros.

Per a ambdues activitats és necessari preinscriure’s en la Casa de la Joventut o cridar al telèfon 96 227 43 42. Per a més informació envieu un e-mail a joventut@ayto-xativa.

WhatsApp Portal de Xàtiva