Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Una vegada finalitzada la tala urgent dels exemplars en pitjor estat de l’Albereda Jaume I i l’Avinguda de Selgas, que va finalitzar la passada setmana, l’empresa encarregada del servei procedirà aquesta setmana a continuar amb amb les actuacions d’esporga que ja es van avançar fa unes setmanes amb la intervenció d’un total de 26 exemplars.

S’han previst dues jornades d’esporga aquesta setmana, que correspondran al dimecres 26 i el dijous 27 de maig, amb la intenció de finalitzar les zones amb una diana més sensible i amb una alta concentració de vianants amb permanència, per al que s’emprarà una plataforma elevadora per tal de facilitar la mobilitat. Per a tal fi es realitzaran talls parcials i zones lliures d’aparcament, a més de preveure el corresponen abalisament i control de vianants durant els treballs.

Encara queda pendent la realització d’algunes resistografies en alçada per a arbres concrets que necessiten una segona inspecció després de la visual realitzada el passat mes d’abril. Es tracta, segons expliquen des de l’empresa, d’arbres amb defectes en la creu principal que podrien no tindre paret residual suficient. En aquest sentit, l’estat en els que es troben determinarà el grau d’esporga al que seran sotmesos, amb un manteniment o una reducció per seguretat.

WhatsApp Portal de Xàtiva