Condecoració Roja per a tres membres de la Policia Local de Canals

157

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Ahir, al Reial Monestir de Santa Maria del Puig, es va dur a terme l’entrega de les distincions i condecoracions de la Generalitat Valenciana als Cossos de Policia Local de Castelló i València.

José María Ángel Batalla, Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergències, va estar l’encarregat d’atorgar, en aquest cas, els tres distintius rojos als policies implicats en la DANA de setembre de 2019: Aritz Escobar, Inspector Cap de la Policia Local de Canals, i a José Alberto López i a Carlos Alberto Jimeno, agents integrants de la Policia Local.

La concessió de la Creu al Mèrit Policial amb distintiu roig s’atorga quan concorre en els interessats la condició de resultar ferit en acte de servei o en ocasió d’ell, sense menyscapte de l’honor, ni per imprudència, imperícia o accident.

A l’acte també va estar convidada l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, qui no ha dubtat a participar de l’esdeveniment. En paraules de Mai: “estic molt contenta per haver tingut el plaer d’estar ací, de la mà dels companys condecorats. Aquell va estar un moment dificilíssim, que ens va unir més encara si cap. Van demostrar, i segueixen demostrant dia a dia, que són grans agents implicadíssims en la tasca tan important i fonamental que desenvolupen, però encara millors persones. Estic molt orgullosa d’ells“.

WhatsApp Portal de Xàtiva