Concursos de dibuix, cartells i relats amb motiu del dia internacional contra la violència de gènere

478

Les regidories de Dona i Igualtat i Joventut programen activitats per a la commemoració del 25 de novembre

L’Ajuntament de Xàtiva ha convocat distints concursos amb motiu de la pròxima celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que tindrà lloc, com cada any, el proper 25 de novembre. Des de la Regidoria de Dona i Igualtat, s’han convocat els tradicionals concursos de cartells i de dibuix.
El concurs de cartells, dirigit a l’alumnat d’ESO de tots els instituts de Xàtiva, servirà per a trobar la imatge que constituirà la campanya municipal amb motiu de l’efemèride. A més, el concurs té una dotació econòmica que suposa la concessió d’un primer premi de 300 euros, un segon de 200 euros i un tercer dotat amb 150 euros.
D’altra banda, el concurs de dibuix va dirigit als alumnes de primària dels centres escolars de la ciutat. El seu objectiu és prevenir des de la infantesa qualsevol tipus de violència. En aquesta ocasió, els premis són lots de llibres per al guanyador i segon classificat de cada curs. El termini per a la presentació d’originals, en ambdós casos, ja està obert i es perllongarà fins el 17 de novembre.
També des de la Regidoria de Joventut s’ha promogut un concurs de relat breu per a joves menors de 25 anys residents en Xàtiva. Les bases estan disponibles a la Casa de la Joventut. Els relats s’han de presentar a aquesta mateixa dependència municipal fins al 15 de novembre. El títol que han de portar els treballs és  “Prou de violència Masclista, 25 de novembre”. El guanyador o guanyadora rebrà un xec per valor de 100€.

WhatsApp Portal de Xàtiva