Concert de cloenda de la sisena edició del Festival SoXXI de Canals

1052

El proper diumenge 1 de maig a les 12 hores tindrà lloc el concert de cloenda de la 6na edició del festival SoXXI de Canals (València).

El concert tindrà lloc al Centre Cultural Papa Calixte III amb entrada gratüita fins completar aforament. L’ensemble resident del festival, l’ensemble Projecte SoXXI, serà l’encarregat de tancar esta magnífica edició de SoXXI, que ha tingut un altíssim nivell artístic i per la que han passat grans noms de l’escena nacional com el compositor Jesús Torres a qui Valencia Percussion Academy va dedicar el concert d’apertura, i artistes del més alt nivell internacional com els grans solistes Jean Geoffroy (frança) i Pedro Carneiro (Portugal).

Per arrodonir l’edició de 2016, al concert de cloenda podrem gaudir de la gran música per a dos pianos i dos percussionistes. Un clàssic amb una visió renovada com Credo in Us de Jonh Cage amb la col.laboració especial de l’artiste plàstic Miguel Aparicio que estrenarà videocreació que acompanyarà la música. 4 Cançons Hongareses de Belá Bartók per a veus i piano amb la col.laboració especial del cor Veus col·laboratives dirigits per Alicia Arnau i per finalitzar, una de les peces més importants del repertori cambrístic de tots el temps com es la sonata per a dos pianos i dos percussionistes de Bartók.

Un concert de luxe per finalitzar una gran proposta com ha estat l’edició de SoXXI 2016.

WhatsApp Portal de Xàtiva