Comunicat de EU Xàtiva sobre la peatonalització de la plaça del mercat

897

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Des de la formació política de ‘Esquerra Unida Xàtiva’ hem rebut aquest comunicat referent a les declaracions de ‘Som Valencians’, el comunicat es el següent:

«Des d’Esquerra Unida volem informar que cap de les delegacions gestionades pel nostre grup municipal han participat en el procés de peatonalització de la Plaça del Mercat. Per tant, veiem totalment fora de lloc les informacions i desqüalificacions llançades pel grup Som Valencians sobre aquest assumpte.

Per altra banda, des d’aquesta formació volem dir que estem d’acord amb la pacificació del trànsit en la Plaça de Mercat com a element de millora per a l’activitat comercial però sempre  mitjançant una clara senyalització de l’espai peatonalitzat, una instal·lació de càmeres per restringir el trànsit i una negociació, participada i consensuada de l’horari de càrrega i descàrrega amb el comerç. Fent servir un règim de sancions de transició (el primer incompliment no es faria efectiva la sanció, en canvi el segon incompliment comportaria el pagament del primer i del segon).»

WhatsApp Portal de Xàtiva