Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Compromís proposa reunir el Pacte de Sant Domènec amb l’objectiu d’acordar quins projectes de ciutat són estratègics i adquirir un compromís compartit per a tirar-los avant. En concret, la coalició proposarà als altres dos socis del pacte, PSOE i EU, assumir en comú punts estratègics dels respectius programes electorals.

El que la ciutadania de Xàtiva ens demanda és que ens posem d’acord per a traure els grans projectes avant. Més enllà de les sigles. I és just el que proposem, perquè tenim l’obligació de fer cas al que ens demanen. Cal identificar entre els tres partits quals són aquests projectes, i adquirir el compromís de desenvolupar-los la legislatura que comença al juny”, explica el candidat a alcalde de Compromís Ferran Minguet. “Des de Compromís tenim ja identificades algunes propostes estratègiques que avancen en el canvi de model, però no tindrem objeccions ni complexos a acceptar propostes dels altres si pensem que són bones per a totes i tots els veïns de Xàtiva”, aclareix Minguet. A més a més afegeix que la proposta continua permetent que cada formació mantinga la seua pròpia personalitat política en tant que totes les propostes seran pròpies de cada partit. Les que es determinen com a troncals per als següents quatre anys es defensaran en comú. “A Compromís ens és igual qui haja tingut la idea sempre que siga bona i beneficie a la gent de Xàtiva”, assegura.

El candidat de Compromís ha apuntat que la coalició va signar fa ja quasi quatre anys el pacte amb PSOE i EU “perquè vam creure i continuem creient” que com succeeix en tot el país amb el pacte del Botànic, a Xàtiva, també es viu millor amb un acord de govern tripartit progressista. “El que succeeix és que no hauríem d’haver descurat aqueixa altra manera de fer política aquests últims anys, i per això creiem que és ara quan cal convocar el pacte, abans d’entrar en campanya”, remarca Minguet. En aquest sentit ha mostrat la total disponibilitat de Compromís, i ha apuntat que ja s’ha posat en contacte amb Roger Cerdà i Miquel Lorente per a tancar la data de la reunió.

WhatsApp Portal de Xàtiva