Compromís per Xàtiva lamenta els atacs homòfobs de Penadés (PP) contra Vicent Muñoz

436

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El col·lectiu de Compromís per Xàtiva lamenta els improperis i atacs de la portaveu popular Maria José Penadés contra el seu company Vicent Muñoz. “No es tracta de la primera vegada que Penadés es permet aquest tipus d’atacs homòfobs que mostren a les clares el seu pensament retrògad i antidemocràtic” han afirmat des del col·lectiu.

Des de Compromís Xàtiva volen mostrar tot el seu suport al seu company Vicent Muñoz i tal com ha declarat el secretari local Ferran Minguet “És increible que en aquestes altures de la vida, en ple segle XXI, continuen havent aquests tipus de comentaris i improperis cap al col·lectiu LGTBI+ per la seua manera d’estimar”. Des del col·lectiu afirmen que “són massa els atacs patits per persones LGTBI+ des d’una dreta que cada vegada es mostra més autoritària i intolerant“. Per aquesta raó, no volen deixar que es normalitze insultar o qualsevol tipus d’agressió ni per les condicions afectiu-sexuals ni par cap altre motiu.

Per tot açò, Compromís Xàtiva considera que aquest darrer atac sols es pot solventar amb la dimissió immediata de Penadés, ja que “porta massa temps demostrant la seua intolerància, homofòbia i tarannà anti-democràtic“. “L’exercici dels càrrecs públics s’ha de fer des de la dignitat i el respecte i Penadés ha traït la confiança democràtica que la ciutadania ha dipositat en ella” han conclòs.

WhatsApp Portal de Xàtiva