Solopizza Xàtiva

Després de la gran acollida que va tindre la campanya de #Dandolalata el col·lectiu de joves de Compromís per Xàtiva ha decidit reprendre-la a partir del 2 de desembre, ja que les necessitats que abans denunciàvem continuen presents. El refugi de la societat protectora d’animals de Xàtiva continua amb una manca de recursos per fer front a tota l’activitat diària d’animals perduts o abandonats. A més a més, el CES colònies felines continuá sense estar reconegut per l’ajuntament i sense rebre les ajudes necessàries per fer front a les esterilitzacions, cures i menjars dels gats de Xàtiva.

Han triat aquesta campanya com una forma constructiva de demanar que l’ajuntament s’implique molt més en les ajudes a aquestes associacions, formades per persones voluntàries que sense esperar res a canvi estan prestant un gran servei públic ajudant a resoldre els problemes associats als animals maltractats i abandonats. Amb #Dandolalata volen fer més visibles a aquestes entitats que reben tan poc reconeixement.

En aquesta ocasió s’han prestat com a punt de recollida d’aliments per gats i gossos els següents establiments:

      1. 1. Manhattan Comics
    1. 2. Peluqueria K’Nina
    1. 3. Copisteria Moscardó
    1. 4. El Consell de la Joventut de Xàtiva

Comerços als que s’ha d’afegir la col·laboració a la campanya de la Cadena Ser de Xàtiva.
Tot aquell establiment que vulga participar com a punt de recollida s’haurà de posar en contacte per mitjà de les diferents xarxes socials i així podran col·laborar en aquesta campanya.

@jovesxativa (Twitter)
@jovesxativa (Instagram)
Facebook
O al correu: xativa@compromis.net

WhatsApp Portal de Xàtiva