Solopizza Xàtiva

El proper dijous 28 de novembre, a les 7 de la vesprada, es celebrarà a la Casa de la Cultura de Xàtiva un Fòrum de debat organitzat per Compromís per Xàtiva junt a l’Associació “Pit i Prou” amb el títol “Noves perspectives per combatre la violència masclista”. L’objectiu de l’acte és mostrar els nous reptes socials per aconseguir la igualtat i els respecte entra la diversitat de gèneres i identitats.

Aquest acte co-organitzat junt a l’Associació Pit i Prou, analitzarà la violència obstètrica. És a dir, els ventres de lloguer, la discriminació per raó del sexe al sistema sanitari i altres formes de marginació que perjudiquen les dones a l’hora d’abordar la salut i el seu cos des d’una perspectiva sanitària o soci-sanitària.

A l’acte participaran com a ponents: Lorena Moncholí, advocada i Agent de Salut de Base Comunitària; Desirée Mena Tudela, infermera doctorada en Ciències de la Salut i professora de la Universitat Jaume I, i Isaura Navarro Casillas, llicenciada en dret, especialista en Dret d’Empresa i Diputada en les Corts Valencianes. El fòrum és de lliure accés i la ciutadania que hi prenga part podrà participar als debats.

WhatsApp Portal de Xàtiva