IMG-20190407-WA0034

La coalició valencianista ha desvelat aquesta setmana algunes de les cares visibles que formen part d’aquest projecte. Entre les primeres files es troben l’ambientòloga Clara Chorques o l’historiador Miquel Alventosa.

Chorques és una activista local en defensa del medi ambient i d’una gestió sostenible dels residus. I Alventosa és un conegut presentador d’esdeveniments culturals vinculat a l’associacionisme local.

Compromís presenta així un equip jove i preparat per acompanyar Mai Castells en aquest repte. En paraules de l’alcaldable Castells, “Compromís ens presentem com el que som: persones properes que coneixem el nostre poble i que sempre hem estat al costat de la gent.”

Alventosa ha explicat també que “qui ens coneix, sap que som persones properes, atentes, dialogants. Venim a la política a parlar menys, i a escoltar més, perquè ja va sent l’hora que Canals tinga una alcaldessa que escolte de veritat”.

Compromís presentarà la seua candidatura el proper divendres 12 d’abril a la Plaça Pont del Riu

Altres noms que formaran part de la candidatura de Compromís a les properes eleccions municipals són el del filòleg i professor Pere Martínez o la psicòloga Verònica Ferri.

Compromís ha anunciat que presentarà la seua candidatura el proper divendres
12 d’abril a la Plaça Pont del Riu. L’acte, que començarà a les 19:00, comptarà
amb la presència del Síndic de Compromís a les Corts Valencianes Fran Ferri i de la Coportaveu de Compromís Àgueda Micó.