IMG-20190407-WA0034

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

La coalició valencianista ha desvelat aquesta setmana algunes de les cares visibles que formen part d’aquest projecte. Entre les primeres files es troben l’ambientòloga Clara Chorques o l’historiador Miquel Alventosa.

Chorques és una activista local en defensa del medi ambient i d’una gestió sostenible dels residus. I Alventosa és un conegut presentador d’esdeveniments culturals vinculat a l’associacionisme local.

Compromís presenta així un equip jove i preparat per acompanyar Mai Castells en aquest repte. En paraules de l’alcaldable Castells, “Compromís ens presentem com el que som: persones properes que coneixem el nostre poble i que sempre hem estat al costat de la gent.”

Alventosa ha explicat també que “qui ens coneix, sap que som persones properes, atentes, dialogants. Venim a la política a parlar menys, i a escoltar més, perquè ja va sent l’hora que Canals tinga una alcaldessa que escolte de veritat”.

Compromís presentarà la seua candidatura el proper divendres 12 d’abril a la Plaça Pont del Riu

Altres noms que formaran part de la candidatura de Compromís a les properes eleccions municipals són el del filòleg i professor Pere Martínez o la psicòloga Verònica Ferri.

Compromís ha anunciat que presentarà la seua candidatura el proper divendres
12 d’abril a la Plaça Pont del Riu. L’acte, que començarà a les 19:00, comptarà
amb la presència del Síndic de Compromís a les Corts Valencianes Fran Ferri i de la Coportaveu de Compromís Àgueda Micó.

WhatsApp Portal de Xàtiva