Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

  • Compromís per Xàtiva: “La pandèmia ha destapat moltes febleses però sens dubte ha destapat la incapacitat de l’equip de Roger Cerdà que per por a prendre una decisió i enfrontar-se a Ximo Puig està posant en perill la nostra ciutat i les seues persones
  • Ni l’alcalde ni l’equip de govern han pres mesures contundents després de conéixer-se la situació a l’Hospital Lluís Alcanyís

Compromís per Xàtiva demana a l’Ajuntament de Xàtiva actuacions contundents per a frenar l’avanç del virus a la capital de la Costera. El col·lectiu local es lamenta que el govern socialista, encapçalat per Roger Cerdà no prenga les mesures necessàries per a la lluita contra la Covid-19.

El col·lectiu assegura que “hem sigut informats per diverses persones que treballen a l’Hospital Lluís Alcanyís que les seues instal·lacions pateixen greus problemes per l’excés de pacients que arriben amb simptomatologia de COVID-19. Una situació que augmenta del risc de contagi per al personal i persones usuàries i pot causar una pitjor atenció als pacients per la sobrecàrrega”.

Segons ha pogut saber Compromís per Xàtiva “les preocupacions del personal sanitari de l’Hospital Lluís Alcanyís han sigut traslladades a l’equip de govern i trobem molt preocupant que ni l’alcalde ni cap dels regidors i regidores que formen part de l’equip de govern hagen anunciat cap mesura addicional respecte a les que ja s’apliquen, ni hagen anunciat cap mesura per augmentar l’eficàcia de les que ja s’estan duent a terme”. “La pandèmia ha destapat moltes febleses però sens dubte ha destapat la incapacitat de l’equip de Roger Cerdà que per por a prendre una decisió i enfrontar-se a Ximo Puig està posant en perill la nostra ciutat i les seues persones”, han asseverat.

Sense deixar de banda la pandèmia de la Covid-19, Compromís per Xàtiva anima l’Ajuntament a “deixar de fer-se fotografies promocionals i que es dedique a executar les accions necessàries per evitar que la taxa de contagis i la incidència acumulada continue creixent a la nostra ciutat. Cal ser valents i fer el que siga necessari per evitar les situacions que generen grans focus de contagi. Seria lamentable que per interessos econòmics o d’imatge s’estiguera jugant amb la salut i el benestar de les persones de Xàtiva”. Una política, que el col·lectiu local considera “molt errada perquè una ciutat plena de persones malaltes difícilment serà viable econòmicament o atractiva per ningú”. Per altra banda, el col·lectiu local considera “preocupant” la manca de transparència i responsabilitat en aquesta situació ja que “el govern d’una sola veu no pot emmudir i paralitzar-se quan més necessari és actuar i explicar a la ciutadania que calen decisions complicades i que cal fer-les ja”.

Així doncs, des del col·lectiu local s’espera que “l’equip de govern actue amb el trellat necessari en aquesta situació posant el benestar i el futur de la ciutat per davant de qualsevol rèdit econòmic o propagandístic a curt termini”. I avisa que si no es duen a terme les mesures necessàries tramitaran les consultes i peticions necessàries per protegir a la ciutadania de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva