Compromís: “El tancament de grans superfícies a Xàtiva mostra el fracàs del model econòmic de Roger Cerdà”

2406

Solopizza Xàtiva

Comunicat Compromís per Xàtiva

  • Compromís per Xàtiva: “Roger Cerdà aposta per una economia especulativa que ni crea treball estable de qualitat ni deixa riquesa en Xàtiva
  • El tancament de Worten fa més necessari que mai un projecte de ciutat

Compromís per Xàtiva vol traslladar tota la seua solidaritat i suport a les persones que amb el tancament de Worten a la nostra ciutat perdran el seu treball. No és just que famílies i persones acaben pagant els pecats del capitalisme més especulatiu. Hem vist vàries vegades com l’alcalde Cerdà es feia fotos a les inauguracions d’establiments com aquest.

Ara volem veure la foto de Roger Cerdà i el seu equip de govern al costat d’estes persones, arromangant-se i treballant per ajudar-les, a elles i a la resta de les que han perdut el seu treball a Xàtiva durant la crisi COVID, a recuperar la normalitat el més ràpid possible.

No podem fiar a aquestes grans empreses el futur de la nostra ciutat. Benvingudes si arriben, però ens cal potenciar els nostres propis recursos. Empreses locals fortes que deixen els seus beneficis a la nostra Xàtiva i que generen ocupació estable i de qualitat. El nostre secretari local Ferran Minguet ha manifestat al respecte “Roger Cerdà aposta per una economia especulativa de grans empreses foranes que ni crea treball estable de qualitat ni deixa riquesa en Xàtiva. Al nostre programa portàvem propostes com ara la creació d’un centre comercial de ciutat, associacions empresarials comarcals, un sistema de distribució a domicili per al comerç local i, sobre tot, un pla de foment del sector comercial local fet conjuntament amb el sector i que s’inclouria a l’estratègia de ciutat que necessitem. Creguem que és un bon moment per recuperar aquest tipus de propostes i veure les que tenen altres i entre totes i tots veure com eixim d’esta situació. Roger Cerdà ha de fer d’alcalde”.

No podem deixar que aquesta crisi es porte per davant el teixit social i productiu de Xàtiva “l’ajuntament tindrà sempre el nostre suport a totes les mesures socials que està portant a terme, però no podem deixar que Xàtiva es pare. Ara més que mai és necessari treballar per crear una economia local forta, el dia que s’acabe la COVID la gent continuarà necessitant un treball i una bona qualitat de vida. Roger Cerdà té l’obligació de llançar propostes i consensuar amb la societat civil com podem fer això” ha declarat Ferran Minguet.

Des de Compromís per Xàtiva emplacem a Roger Cerdà a que convoque a tota la societat civil de la ciutat a una reunió virtual per iniciar el procés de creació d’una estratègia de ciutat que done resposta a situacions com les que estem vivint. Hem de trobar solucions per a la gent que està perdent el seu treball, hem de dissenyar una economia forta que cree ocupació estable i de qualitat.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva