Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Des de Compromís emplacem a l’alcalde Roger Cerdà a que informe ja a la ciutadania del que va a passar amb la Fira de 2020. La Fira és una important font d’ingressos per a moltes persones i empreses de la nostra ciutat i saber que s’està planificant des de l’ajuntament i si la Fira es podrà celebrar o no, és important per poder obrar en conseqüència. Hi ha compres, contractacions i altres decisions per prendre que depenen d’aquesta informació i s’ha de donar el temps suficient per a que les afectades i afectats puguen actuar sense veure’s perjudicats o amb el mínim perjudici possible.

Pel nostre costat, considerem que la situació generada per la COVID19 ha posa per davant les mesures necessàries per a preservar la seguretat i salut de les persones i siga quina siga la decisió de Cerdà i el seu equip tindrà el nostre suport si es fa atenent a aquestes prioritats. La setmana passada vam rebre la mala notícia de que les nostres festes per excel·lència, les falles, es cancel·laven definitivament. Però entenem aquesta decisió vist que totes les parts implicades no es veien amb capacitat de desenvolupar les festes amb els condicionants actuals.

Sabem que són moments difícils, però hem d’actuar amb coneixement i posar per davant evitar nous contagis per poder eixir d’aquesta situació complicada el més prompte possible.

Per açò fem una crida a la ciutadania a que respecte les mesures higièniques i sanitàries i continue actuant amb la mateixa responsabilitat que ha actuat fins el moment. Aquesta situació no és una guerra ni un enfrontament, és una alarma sanitària i ha de ser tractada com a tal i fora de tota politització.

Molta gent de Xàtiva s’està jugant molt i s’han de prendre decisions. Moltes persones es juguen els contractes, els treballs o compres per a aquests dies. Si no és possible fer la Fira aquest any o va a estar limitada per determinades mesures sanitàries cal que l’Ajuntament de Xàtiva informe ja perquè l’empresariat i la ciutadania puga actuar en conseqüència i així disminuir els perjudicis.

WhatsApp Portal de Xàtiva