Solopizza Xàtiva

Centelys

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins al 70% en prop de 30 establiments locals. Amb la denominació “Afanyat, que s’acaba“, des del 10 d’agost i fins al 16 d’agost les persones interessades podran trobar oportunitats i promocions especials a través del web compraenontinyent.com

A la presentació d’aquesta campanya acudia la presidenta de Comerç In, Mª José Alhambra, i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, qui mostrava el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent a una iniciativa que permet continuar donant suport al comerç local en un moment especialment complicat. “Des del Govern d’Ontinyent sempre hem estat al costat dels nostres comerços i serveis i anem a continuar estant. El comerç de proximitat és fonamental per a l’economia de la nostra ciutat“.

Mª José Alhambra, per la seua part, explicava que les persones interessades sols hauran d’accedir a la secció que es crearà al web compraenontinyent.com des del 10 al 16 d’agost on s’inclouran les promocions de sectors tan diversos com moda, calçat, esport, joieria, òptica, alimentació, decoració, electrodomèstics, entre d’altres.

Des d’eixa secció podran comprar l’article que desitgen i escollir recollir-lo físicament en la tenda o que siga enviat al seu domicili. Cal recordar que el passat desembre Comerç In i l’Ajuntament d’Ontinyent presentaven aquesta plataforma web “el que ens ha permès poder reaccionar ràpidament a les circumstàncies derivades del confinament on hem pogut oferir la possibilitat també de comprar des de casa els productes dels nostres establiments“, explicava Alhambra.

Així mateix, Alhambra explicava que “la pandèmia ens ha impedit celebrar la Fira de Tendes, Tapes i Rock on solíem presentar ofertes especials i fer més descomptes, però no volíem que això significara deixar d’oferir-los. Per això, s’han previst unes promocions especials amb una durada concreta en el temps, que ens permet continuar potenciant els suports digitals. El comerç local està més viu que mai i des d’Ontinyent ho estem demostrant“, remarcava.

WhatsApp Portal de Xàtiva