Solopizza Xàtiva

Aquesta setmana, i dintre de la programació de FirAll 2019, comencen les diferents demostracions culinàries al voltant de l’hortalissa protagonista d’aquesta fira: l’all tendre, que des d’aquest any compta amb el Certificat de Qualitat. Totes aquestes demostracions culinàries es realitzaran a una cuina muntada per a l’ocasió a l’Albereda Jaume I de Xàtiva.

Dimarts 5 de març, a les 17:30h, tot seguit de la inauguració de FirAll 2019, tindrà lloc la primera demostració culinària a càrrec de Juman/Lainox.

Seran el dimecres 6 i el dijous 7 quan Firall farà la seua aportació al projecte de «Xàtiva, ciutat educadora»  ja que durant eixos dies centenars de xiquets i xiquetes procedents dels centres escolars xativins Jacinto Castañeda, Gozalbes Vera, Martínez Bellver, Pla de la Mesquita, Taquígraf Martí, Claret i Attilio Bruschetti i de l’IES Cid Campeador, de València, presenciaran demostracions culinàries, realitzades per estudiants de FP, de receptes on s’utilitza l’all tendre i que podran degustar els escolars que participen en l’activitat.

Aquests alumnes de FP cursen estudis als instituts Batoi (Alcoi), Vermellar (l’Olleria) i Gambrinus (València). Durant aquests mateixos dies, la ciutadania podrà gaudir d’aquestes demostracions i degustacions a partir de les 18:00h. El dissabte 9 de març, el cuiner local Jose Reig serà l’encarregat de realitzar l’última degustació culinària al voltant de les 13:30 h.

Els menús complets i restaurants que hi participen és poden consultar a la pàgina web de la FirAll 2019: https://firall.es/menus-restaurants/

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva