balneario de bellus

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Obri les projeccions aquesta vesprada “Hard as indie”, treball sobre el complicat rodatge de la pel·lícula ‘El Cosmonauta’, primer llargmetratge finançat per crowfunding i pensat per a ser distribuït amb llicència creative commons de forma gratuïta per internet. El que semblava que seria el final del projecte es va convertir en el principi dels problemes. La sessió serà a les 18.00h a l’Auditori Luis Peiró.

En finalitzar aquesta, a les 20.00h, es podrà vore “Wake Up! ¿Qué harías tú para cambiar el mundo?”. Una reflexió sobre la situació del món en general i quines accions podríem emprendre per a millorar-lo, tot envoltat de música reagge i un ambient distés, ple d’amor, pau, solidaritat, justícia i igualtat.

Tancarà el primer dia de projeccions el documental musical “Disculpin les molèsties. El Sobrino del Diablo”, programat per a les 22.30h. Un documental que ens acosta la música de Juan Gómez, artista àcid, divertit i intel·ligent, però que també reflexiona sobre la política en la música i l’anarquisme. Presentarà el documental el director del mateix Nando Caballero.

La programació completa pot consultar-se a la pàgina web de MON·DOC: http://montdoc.blogspot.com.es

WhatsApp Portal de Xàtiva