Solopizza Xàtiva

Les persones nascudes en els anys 1956 i 1957 i amb residència en poblacions del nostre Departament de Salut, han començat hui la vacunació al pavelló Francisco Ballester (enfront de la Ciutat de l’Esport) després de ser citades per a la vacunació contra la COVID-19. Aquesta vacunació es portarà a terme entre hui i demà.

Prèvia cita per SMS

Aquesta cita s’està portant a terme a través d’un avís per SMS, per aquest motiu es recomana mantindre actualitzades les nostres dades del SIP.

Només hauran d’acudir a la cita aquelles persones que han rebut el missatge i en els dies i hores que indica el missatge. També es recomana seguir l’enllaç que s’adjunta al missatge.

Aquelles persones que per qualsevol causa no puguen acudir a la cita, tornaran a ser citades amb posterioritat en un torn de vacunació que encara no ha estat organitzat. Igual que aquelles persones que no han rebut un SMS bé per no tindre actualitzat el seu número en la base de dades SIP, per haver canviat de domicili recentment (procedents d’altres comunitats) o no tindre l’acreditació SIP actualitzada.

Una altra causa també de no rebre aquesta citació serà pertànyer al grup de persones nascudes a la fi de l’any 1957 atés que no s’ha citat a tot el grup d’edat al complet.

Amb tot això, si rep un SMS amb una citació HA D’ACUDIR AL SEU PUNT DE VACUNACIÓ. En el missatge rebrà també cita per a la inoculació de la segona dosi.

És molt important que, amb anterioritat a la vacunació, llegiu al full informatiu que s’acompanya al missatge a través d’un enllaç.

Actualització del SIP

Per a la vacunació massiva que es produirà en les properes setmanes és important tindre actualitzades les dades vinculades al teu SIP (telèfon de contacte, correu, etc) per poder ser localitzat i obtindre torn de vacunació. Realitza el tràmit a través del següent enllaç, o bé mira aquest vídeo.

WhatsApp Portal de Xàtiva