Comença la Setmana de l’Educació

371

Arranquen els actes de la Setmana de l’Educació amb la conferència inaugural “Xàtiva, ciutat per a xiquets i xiquetes, ciutat per a les persones” a càrrec de Mar Romera. En la inauguració, també està prevista la participació de l’alcalde, Roger Cerdà i de la regidora d’Educació, Amor Amorós.

Mar Romera, presidenta de l’Associació Pedagògica Francesco Tonucci, és una reputada mestra, llicenciada en pedagogia i en psicopedagogia. És especialista en intel·ligència emocional i autora de diversos llibres dedicats a l’escola, la infància i la didàctica activa. Romera ha treballat en totes les etapes del sistema educatiu: Infantil, Primària, Educació Especial, Secundària, Formació Professional i Universitat. En l’actualitat és assessora pedagògica en el Col·legi Santa Cristina de Granada, on s’implementa un projecte d’innovació. A més, assessora en la formació del professorat en diferents comunitats autònomes al llarg de l’estat.

La Setmana de l’Educació, organitzada pel Consell Escolar de Xàtiva i la Regidoria d’Educació, amb la participació de 17 centres educatius de la ciutat i les associacions de mares i pares, a més del CEFIRE i Aspromivise, va sorgir en resposta a una proposta formulada en el marc del propi Consell Escolar. Pretén ser un marc de reflexió pedagògica on destaque l’intercanvi d’experiències, fomentant la participació de la comunitat educativa i de la ciutadania en general.

WhatsApp Portal de Xàtiva