Solopizza Xàtiva

Divendres 27 de novembre comença la convocatòria extraordinària de les Proves Unificades de Certificació a l’Escola Oficial de Xàtiva. Aquest divendres matí es realitzarà la prova de C1 de valencià i, a la vesprada, el B1 d’anglés. Les proves dels diferents idiomes i nivells continuaran durant tot el mes de desembre a la seu de Xàtiva, tal i com estableix el calendari marcat per la Direcció General de Política Lingüística.

Estan convocades a aquestes proves totes aquelles persones candidates que no es presentaren o que obtingueren una puntuació inferior a 6’5 en alguna o en totes les activitats de llengua en la convocatòria ordinària que va tindre lloc en el mes de setembre. Es guardarà la nota d’aquelles persones que obtingueren entre un 5 i un 6’5, pel que els candidats que es troben en aquesta situació hauran de decidir si es presenten a l’examen per tal de pujar nota i intentar obtenir el 6´5 de mitjana necessari per a aconseguir la certificació, o si es queden amb la nota ja assolida en la convocatòria de setembre.

Amb la finalitat d’assegurar el compliment de les mesures de distanciament físic i prevenció establertes per la Conselleria d’Educació, es prendrà la temperatura a l’entrada de l’edifici i l’ús de la carasseta serà obligatori a tots els espais del centre i durant la totalitat de les proves, escrites i orals. Desitgem que els vaja molt bé a les persones candidates.

WhatsApp Portal de Xàtiva