Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El divendres comença el Torneig Nacional Júnior Femení de Bàsquet del Genovés, una fita que marcarà la història del club. El divendres a les 17.30, quan el baló es llance a l’aire, el C.B. Genovés haurà donat un pas endavant per aconseguir un club més just. Un torneig que preté convertir-se en un referent en el bàsquet de formació a nivell estatal.

Després de l’historial de tornejos que s’han portat a terme al Genovés i de la participació dels millors equips de la categoria, el llistó per al torneig femení es presenta molt alt, i més encara si tenim en compte tot el que s’ha viscut durant aquestos dos anys de pandèmia a la família del CB Genovés i d’haver suspès un primer intent de torneig femení.

Un partit com el Joventut Badalona València Bàsquet obrirà el I Torneig Nacional Júnior Femení de Bàsquet. Dos equips que han iniciat els disset tornejos que s’han disputat al torneig masculí i que donarà peu al debut del primer equip femení del Genovés que disputa un partit, en aquest cas contra el Bàsket Saragossa.

Ens trobem en una oportunitat que ofereix el bàsquet per aconseguir una societat més justa, i les protagonistes són les jugadores dels quatre equips. Joventut, València BC, Bàsquet Saragossa i el C.B. Genovés mostren un missatge molt potent amb una lectura educativa molt potent. L’esport és una ferramenta per a educar i a més diverteix. Imma Ballester, la capitana de l’equip sènior que participarà al torneig comentava que “El bàsquet és una poderosa eina de transformació de la societat i en el C.B. Genovés somconscients del paper rellevant que juguem també en la lluita per la igualtat de gènere. Amb l’esport podem ser referents per llevar actituds i estereotips que van en contra del que pretén ser el C.B. Genovés”.

Un cap de setmana d’esport, un cap de setmana que parlarà en femení, però sobretot un cap de setmana per gaudir d’una gran festa del bàsquet.

WhatsApp Portal de Xàtiva