Solopizza Xàtiva

Aquest divendres 22 de juliol comença el cicle de cinema negre “El mal ja està fet” organitzat per Jaume Richart i Vicent Terol. El cicle tindrà lloc a l’Ateneu Popular de Xàtiva (Plaça Sant Jaume, 11). Podrem assistir a sis projeccions en total, sempre a les 21:30 h i de manera gratuïta.

Aquest divendres 22 es projectarà la primera de les pel·lícules: Perdición (Double Indemnity), rodada l’any 1940 i dirigida per Billy Wilder.

Es diu que el cinema negre presenta una societat violenta, cínica i corrupta. Ens sona això d’alguna cosa? Ja cantava Luis Eduardo Aute allò que “todo en la vida és cine”.

“Ombres, fets delictius i criminals, llenguatge el·líptic, escenes nocturnes… Més enllà d’intentar definir el gènere, que no és fàcil, us invitem a gaudir d’aquestes projeccions que -no ho hem dit encara! – són gratuïtes. Al cartell podeu consultar la llista completa de les pel·lícules que conformen el cicle i el dia en què es podrà veure cadascuna d’elles. Us esperem a l’Ateneu Popular de Xàtiva.”

WhatsApp Portal de Xàtiva