Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

El col·lectiu de ciutadans i ciutadanes de Xàtiva, afectats per la greu situació d’abandó dels dipòsits d’aigua al municipi, ha interposat una queixa al Síndic de Greuges per no tindre contestació ni actuació per part del Consistori.

Aquest fet està generant filtracions continuades i inundacions en les seues vivendes, i el fet que l’Ajuntament no solucione aquest greu problema afecta a la seua qualitat de vida.

Segons els fets exposats en la presentació, la queixa és “contra l’actual Govern de l’Ajuntament de Xàtiva per la situació en la qual es troben els depòsits municipals de distribució d’aigües potables, en concret el depòsit de Sant Josep“.

La seua situació d’abandó i conseqüent deterioració provoca, des de fa anys, múltiples problemes de filtracions d’aigües i, fins i tot, inundacions en molts habitatges del barri antic de la ciutat amb els consegüents problemes d’habitabilitat i perjudici dels nostres patrimonis.

Per aquesta raó, aquest col·lectiu demana al Síndic de Greuges que urgisca a l’Ajuntament a solucionar aquest greu problema, ja que “no és un problema “estètic”, és un greu problema que afecta la nostra qualitat de vida i a la salubritat del barri antic“.

WhatsApp Portal de Xàtiva