Solopizza Xàtiva

Centelys

Coincidint amb la prova s’ha convocat un concurs de fotografia

Després de la celebració de la XXV Volta a Peu de Navarrés, passat cap de setmana, el Circuit de Carreres arriba ara al Valle de Ayora.

Dissabte es celebrarà la XXIX edició de la ‘Carrera Popular Villa de Jarafuel’ amb un itinerari de 7 quilòmetres que eixirà des de la zona del Jarral, al centre del municipi, a partir de les 18:30h per a les categories infantils.

Des de l’organització s’han preparat samarretes commemoratives per als 500 primers i els atletes de la prova “reina” rebran un sandwich i beguda al finalitzar per reposar forces. Pel que fa a la zona de dutxes, s’ubicarà al camp de futbol, junt al càmping las Jaras.

Coincidint amb la celebració d’aquesta prova s’ha convocat un concurs fotogràfic. Els participants hauran d’enviar les seues imatges al Facebook de ‘Carrera Popular de Jarafuel’.

Des del Consistori, organitzador de la prova amb l’assessorament del club d’atletisme ‘El Valle’, s’ha animat a participar en aquesta consolidada cursa que ja es prepara per a afrontar el seu XXX aniversari.

WhatsApp Portal de Xàtiva