«Cinco Horas con Mario» s’ajorna a causa de la situació actual de la pandèmia

Les entrades s’havien exhaurit ja que la venda es va produir abans de l’estat d’alarma del passat mes de març, el que complicava l’aforament

104

L’Ajuntament de Xàtiva ha decidit ajornar la funció de «Cinco horas con Mario», amb Lola Herrera, que estava prevista per al proper 29 de novembre, a causa de la situació actual de la pandèmia i a la impossibilitat de reubicar a tot el públic assistent.

Tal i com expliquen des del Gran Teatre, l’actuació no es podia desenvolupar amb normalitat degut a les actuals restriccions sanitàries que s’estan aplicant a la instal·lació atès que la venda d’entrades es va fer abans de l’alerta sanitària de març, exhaurint-se les mateixes, pel que és totalment inviable realitzar una doble funció per la complicació de la divisió del públic i sobretot per la disponibilitat de la companyia.

Per tots aquests motius, aquesta funció es realitzarà, si ho permet la situació, el proper 15 de maig de 2021 amb hora encara per determinar.

Des de l’Ajuntament es continua treballant front a aquest tipus de situacions, amb la prioritat d’ajornar les funcions o buscar alternatives viables en lloc de suspendre-les, per tal de perjudicar el menys possible a companyies, artistes i tècnics del sector.

«Les negociacions amb les companyies sempre s’han donat des de la cordialitat i amb la intenció de trobar una solució per a ambdues parts, sent molt conscients de la delicada situació que estem vivint com a conseqüència de la pandèmia», asseguren des del Gran Teatre de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva