Troben mort a Rafael Anaya, l’home de 74 anys que va desaparèixer divendres a Ontinyent

1302

20.09.2020 – El veí d’Ontinyent de 74 anys que va desaparéixer en la vesprada del passat divendres, ha estat trobat sense vida en un indret de la partida de Santa Bàrbara, prop del parc de Benarrai, al sud del nucli urbà, el lloc on havia estat vist per última vegada. Els serveis sanitaris sols han pogut que certificar l’òbit. L’autopsia determinarà la causa i fixarà la data aproximada de la mort. En el moment d’escriure aquesta nota (14 hores), s’està a l’espera de la comissió judicial per a realitzar l’alçament del cadàver.

El cos sense vida de la persona extraviada ha estat localitzat per un voluntari que formava part del dispositiu desplegat des de dissabte i en el qual han participat més de 300 persones. En les tasques per tractar de localitzar l’home desaparegut han pres part prop de 200 voluntaris, entre particulars i Protecció Civil, així com agents de Policia Local, Policia Nacional, del cos de Muntanya de la Guàrdia Civil, Bombers i helicòpters del GERA, així com de les unitats canines de la ciutat de València i dels Bombers d’Alacant i les brigades forestals de la Diputació de Valéncia de L’Olleria, Bocairent i Vallada. A tots i totes, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que s’ha traslladat al punt de comandament avançat, els ha donat les gràcies personalment i ha transmès als familiars i coneguts el seu condol i de tota la població per aquesta mort. L’Alcalde, així mateix, ha anunciat que demà les banderes de l’ajuntament onejaran a mitja asta en senyal de dol.


19.09.2020 – Rafael Anaya, de 74 anys, va desaparèixer ahir després d’eixir del seu domicili al voltant de les 20.00 de la vesprada. Segons les informacions, la seua mesura ronda sobre els 1,63 m. d’alçada i no porta telèfon mòbil ni documentació.

La policia local, Nacional i la Guàrdia Civil cerquen, junt amb la família, a l’home des d’ahir. El grup de Rescat GERA i la unitat de comandament de Bombers de València s’han unit aquesta vesprada a la recerca. Intervenen també
participant en dispositiu de recerca quatre brigades de Divalterra, i una unitat de Bombers Forestals de la Generalitat i un helicòpter.

WhatsApp Portal de Xàtiva