Solopizza Xàtiva

Comissions Obreres és l’organització integrant del Consell de les Dones de Xàtiva responsable de l’organització de l’acte públic mensual com a manifestació explícita i col·lectiva davant de la violència masclista.

Aquesta última setmana està sent especialment greu en aquest sentit ja que han sigut assassinades 5 persones, 4 dones i la filla d’una d’elles, en una escalada terrible que no pot quedar sense resposta. Considerem més necessari que mai fer visible l’organització i el posicionament de la societat contra la violència cap a les dones.

En coherència i atenent que les condicions externes relatives a la pandèmia així ho permeten, CCOO convoca a la ciutadania a concentrar-se responsablement, a les 20 hores del dia 25, davant de la porta de l’Ajuntament.

Sol·licitem, una vegada més, la presència i participació dels qui no aposten per la resignació ni consenten amb la seua indiferència una realitat que no ha desaparegut, sinó que s’ha incrementat com a resultat de les restriccions viscudes durant els últims mesos”.

Aquesta realitat intolerable exigeix respostes i solucions des de la responsabilitat i l’eficàcia per a protegir les dones amenaçades i frenar el perillós discurs que nega la realitat i les abandona a la seua sort.

WhatsApp Portal de Xàtiva