Solopizza Xàtiva

Cayetana Guillén Cuervo aplega aquest diumenge al Gran Teatre de Xàtiva amb l’obra «Puertas Abiertas», que s’iniciarà a les 19:30 hores.

Aquesta funció és una coproducció de Hold-Principal (Faig Produccions), Teatre Romea, ICEC i Teatro Español; i la història té lloc a París, durant els atemptats del 2015. La capital francesa està immersa en el caos després de l’esclat de diverses bombes, que han provocat desenes de morts. Enfront al col·lapse, veïns del centre conviden a les seues cases els qui han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament i quan obre la porta es troba amb un jove que l’enfronta als seus prejudicis. A l’exterior arriben els laments d’una ciutat ferida i a l’interior se succeeixen els silencis, les confessions, la tendresa inesperada i, també, les mentides.

«Puertas abiertas» parla d’un dels grans conflictes del món actual, el terrorisme islamista. Un conflicte que la societat actual coneix de prop i del qual s’ha llegit i s’ha format una opinió. Aquesta obra posa de manifest els tòpics i prejudicis en un diàleg entre dos persones, membres de comunitats enfrontades. No se sap d’ells més que el que conten, i el que conten està ple d’interrogants.

El preu de les entrades és de 15 euros (12 euros amb descomptes) i es poden adquirir a través de la web d’Instanticket o la del Gran Teatre, així com de forma presencial a la Casa de la Joventut o a les taquilles del Gran Teatre el dia de la funció.

WhatsApp Portal de Xàtiva