Casc Antic Digne i Viu de Xàtiva actualitza el Google Maps amb les incidències del 2022

367

Solopizza Xàtiva

Centelys

La Plataforma de veïns “Casc Antic Digne i Viu” ha efectuat l’actualització del Google Maps amb la incorporació de totes les incidències detectades i documentades per la Plataforma al llarg de l’any 2022.

S’ha efectuat una recopilació documentada amb imatges de les rebentades, filtracions i pèrdues d’aigua contínues en la xarxa, incloses les permanents del Canal de Bellús.

S’ha actualitzat el Mapa interactiu amb 145 micro vídeos i més de 100 imatges corresponents a incidències i actuacions de la Plataforma durant l’any passat.

La visualització d’aquest Mapa, amb tota l’enorme informació que ens proporciona, dona compte del caos permanent en la nostra xarxa de distribució d’aigües i demostra de manera inequívoca, l’erràtica política municipal en aquest Servei públic tan essencial.

La impactant realitat que ens transmet la visualització d’aquest Mapa, que es va publicar el 4 de gener a través de les seues xarxes i que pot visualitzar en el següent enllaç: https://t.co/jkzef8rtur , porta a una indiscutible conclusió: “la necessitat de la renovació integral de tota la xarxa de distribució d’aigües, preferentment del Barri antic, amb l’eliminació completa del plom i l’amiant que circulen lliurement per l’aigua que arriba a les nostres aixetes“.

El 2023 és l’any de l’aigua. No sols parlem d’un problema greu de salut pública a Xàtiva, no sols parlem del perjudici als nostres patrimonis (habitatges inhabitables). Parlem d’un gravíssim problema ecològic pel desaprofitament de milions de litres d’aigua potable que es perden en la nostra xarxa i sobretot, en el trasllat de l’aigua pel deteriorat Canal de Bellús.

No ens ho podem permetre, ni ho hem de consentir. La Plataforma continuarà denunciant públicament aquesta situació fins que s’inicie un Pla pluriennal de renovació de tota la xarxa de distribució d’aigües a la nostra ciutat“.

WhatsApp Portal de Xàtiva