Carles Mulet visita Xàtiva per conèixer la problemàtica dels veïns del nucli històric

217

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

  • Segons Mulet, fa falta un pla especial a la ciutat per poder solucionar aquest problema
  • Necessitem un nucli històric “digne i viu”.

El Senador de Compromís Carles Mulet va visitar ahir la nostra ciutat per conèixer de primera mà els problemes de filtracions d’aigua que porten patint els veïns del nucli històric des de fa anys.

Com ja anunciarem fa algunes setmanes, Compromís Xàtiva, juntament amb altres formacions polítiques municipals, vàren firmar amb la plataforma de veïns “Casc antic digne i viu” el document de compromís polític per solucionar els greus problemes amb la xarxa municipal d’aigua a la nostra ciutat. Però a Compromís no volen que el seu compromís es quede sols en una firma de compromís futur, sinó que volen ajudar a aquesta plataforma actuant ja i fent tot allò que està a les seues mans.

Per aquest motiu, el col·lectiu va convidar al senador Carles Mulet a la nostra ciutat, per a que coneguera de primera mà els problemes de les filtracions d’aigua a la ciutat i per a que continue traslladant al govern les preguntes pertinents a aquesta problemàtica.

Per a Mulet “entenem que la confederació hidrogràfica ha de dir alguna cosa a l’Ajuntament de Xàtiva, que no contesta als seus veïns”. Mulet recalca que Xàtiva “necessita un pla especial per poder solucionar aquest problema”, un pla especial que “no és capaç de proporcionar l’actual govern socialista”.

Des de Compromís Xàtiva volen donar públicament tot el seu a la plataforma de veïns ”Casc antic digne i viu així com també animar a totes aquelles persones que tinguen disponibilitat a participar en les diverses concentracions que organitza la plataforma.

Perquè necessitem un Pla de ciutat que mire pel nostre futur, però cuidant del nostre passat. És una demanda històrica del nostre col·lectiu que evitaria aquest abandonament de persones que corren el risc de patir greus danys o perdre les seues cases” han declarat des de Compromís Xàtiva.

Com que mecessitem un nucli històric “digne i viu” continuarem aquesta línia de treball fent d’enllaç entre el veïnat i les diferents administracions per tal de trobar solucions a un problema tan greu” finalitzen.

WhatsApp Portal de Xàtiva