Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Les noves falleres majors de la ciutat reberen la tradicional telefonada de l’alcalde passades les 13’30h

Carla Sanchis Boixader i Teresa Aparicio Baldrés seran les noves falleres majors de Xàtiva per a l’exercici 2016-2017. Passades les 13’30h de hui, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha telefonat a les elegides per ostentar el més alt càrrec de representació del col·lectiu faller xativí. En aquest moment, no exempt d’emoció, l’alcalde ha estat acompanyat pel regidor de Falles i Festes, Pedro Aldavero; pel president de la Junta Local Fallera, Jesús González i pel secretari de la Junta Executiva, Juan Esteban. També estaven presents en la sala les falleres majors actuals, Adriana Pérez i Olívia Cabezón.

CARLA SANCHIS I BOIXADER serà la nova Fallera Major de Xàtiva. Va nàixer a la nostra ciutat l’any 1988. Des de ben menuda, ha sigut fallera i duu al cor la nostra benvolguda festa. Carla es dedica a la docència. Els inicis de Carla com a fallera van ser a la comissió Selgas-Tovar, en l’exercici 1988/1989. Va formar part de la cort d’honor de la Fallera Major Infantil de Xàtiva durant l’exercici 1998/1999. A  l’any 2008, va canviar de comissió i va començar a formar part de la seua actual falla, Benlloch-Alexandre VIè.

Prompte va començar a agafar responsabilitats dins de la seua comissió ocupant diversos càrrecs com a delegada d’activitats diverses durant els primers anys en aquesta comissió i també delegada de loteria. En l’exercici 2013/2014 va ser fallera major de Benlloch-Alexandre VIè, càrrec que va dur amb molta responsabilitat i alegria. L’exercici 2014/2015 va ocupar el càrrec de Fallera del Foc.

Carla es una dona amant de les falles, en especial de la indumentària valenciana. Ella tenia una meta i era el d’ostentar el màxim càrrec faller del col·lectiu xativí. Aquest dia ha arribat hui.

TERESA APARICIO I BALDRES serà la nova Fallera Major Infantil de Xàtiva. Va nàixer a la nostra ciutat el 8 de Juliol de 2005. És estudiant de l’escola Ntra. Senyora de la Seu. Aquest curs ha finalitzat cinquè de primària. És fallera de la comissió Ferroviària des de l’exercici 2008, encara que va vestir amb la indumentària valenciana amb anterioritat per realitzar l’ofrena a la Verge.

Teresa és una xiqueta molt activa dins de la seua comissió. Participa de forma regular en totes les activitats i actes organitzats per la mateixa. Procedeix d’una família de gran tradició fallera, ja que la seua família materna va estar vinculada a la Falla Mercat durant molts anys. En 1981 la seua mare va ostentar el càrrec de Fallera Major Infantil de Xàtiva.

És una gran admiradora de les falles i des de ben menuda tenia un somni, el poder ser Fallera Major Infan

WhatsApp Portal de Xàtiva