Solopizza Xàtiva

Centelys

Diferents experts i tècnics intervindran per a orientar sobre com hauria de ser el procés participatiu i com podrien implicar-s’hi els veïns i veïnes

Este divendres, 25 de novembre, l’Ajuntament de Carcaixent ha convocat un acte públic per tal d’iniciar el procés de treball participatiu per a la recuperació de les muntanyes, després de l’incendi que el passat mes de juny va destruir el 80% de la massa forestal del terme. L’acte consistirà en una taula redona on participaran experts i tècnics de diferents àmbits, que explicaran com funcionarà el procés participatiu i de quina manera s’hi podrà implicar la ciutadania. Així, s’hi exposaran qüestions com la situació de l’entorn abans i després de l’incendi, el perquè dels incendis forestals, les possibles propostes de futur o els efectes de la legislació vigent en el procés de recuperació, entre d’altres.

Com ha explicat la regidora de Medi Ambient, Paula Lozano, “l’objectiu és posar sobre la taula totes les dimensions que ha de tindre el procés perquè, amb l’orientació dels experts, encaminem com hauria de ser la col·laboració de tots els veïns i veïnes per a recuperar el nostre entorn i evitar problemes presents i futurs”. La regidora ha volgut animar tota la població a assistir a l’assemblea “per a escoltar, però sobretot per a proposar perquè esta primera sessió de treball puga ser enriquidora, i anima a tots a implicar-s’hi activament”.

L’assemblea tindrà lloc a l’Auditori de les Dominiques a les 19:30 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva