Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’actuació «La Bella Durmiente» de P.I. Tchaikovski prevista per al 24 de març ha quedat cancel·lada degut a motius aliens al Gran Teatre i a l’Ajuntament de Xàtiva.

La companyia encarregada de la gestió d’aquest espectacle ha informat a través d’un comunicat de que «per motius de força major ens veiem obligats a suspendre la gira prevista a Espanya amb el Ballet Estatal Rus degut al conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna».

El vol que tenia previst transportar a la companyia el proper 9 de març ha sigut cancel·lat per l’aerolínia, degut al tancament de l’espai aeri del país unit a la falta de permís (a dia de hui) de les autoritats espanyoles per a la seua entrada en Espanya.

A les persones que ja havien adquirit la seua entrada se’ls retornaran els diners a través dels canals pels quals la van comprar. En el cas de la compra a través d’Instanticket la devolució es realitzarà de manera automàtica al compte vinculat a la targeta amb la qual es van comprar, mentre que respecte a les entrades comprades en taquilla, es pot passar per la mateixa i sol·licitar la devolució els dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores.

El telèfon per a resoldre dubtes o obtenir més informació és el 96 228 72 92 (en horari d’obertura de taquilles).

WhatsApp Portal de Xàtiva